232015márc

Miért a fedélzeti egység használatával lehet legkönnyebben elkerülni a büntetést?

Sokan nem preferálják a legújabb technológiák használatát, azonban egy ennyire kényes kérdés esetén, mint az e-útdíj megfizetése, érdemes a legmegbízhatóbb megoldást választani.

A 3,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó járművekre vonatkozó útdíjfizetés egyik módja a viszonylati jegy váltása. Ennek a legproblémásabb része, hogy rendkívül pontosan kell megtervezni az útvonalat, és elég egy kis hiba, valamilyen kellemetlenségből vagy váratlan helyzetből adódó kitérő, és máris komoly szankciókra lehet számítani, hiszen a viszonylati jegyet előre kell váltani az útvonalra, ráadásul pontosan megadva a használat idejét is.

Amennyiben még időben kiderül, hogy a megtervezett útvonal mégsem használható, még szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ám ekkor a már megváltott viszonylati jegy visszaváltása is igen bonyolult.

A forgalmazott fedélzeti egységek megtekintéséhez kattintson ide!
 

A fedélzeti egység használatának egyik legnagyobb előnye, hogy elkerülhetők vele a büntetések. Egyéb esetben a legkisebb tévedések vagy a nem várt kellemetlen körülmények miatt fellépő útvonalváltozásért vagy a téves útvonalhasználatért olyan komoly összegeket kell kifizetnie a jogosulatlan használónak, amelyekhez egy fedélzeti egység megvásárlása nem fogható, tehát a kellemetlenségek elkerülése érdekében, továbbá a nagyobb biztonságérzet és az időmegtakarítás kedvéért is érdemes ezt a megoldást választani.

Az OBU-használat előnyei
 

A fedélzeti egység használatával tehát nem kell előre megtervezni az útvonalat, az szabadon változtatható, amennyiben a szükség úgy hozza.

Az általunk ajánlott bevallási közreműködők, az i-Cell Kft. és a Secret Control GPS Kft. a hazai flottakövetés csúcsát képviselik, akik elkötelezettek ügyfeleik teljes körű kiszolgálásában, ezáltal Ön az eszközök megvásárlásával, bármelyiket is választja, nem csupán egy készüléket vásárol, hanem díjmentes technikai támogatást is kap a folyamatos útdíjfizetés zökkenőmentes megvalósításához: bármilyen technikai jellegű probléma esetén bátran fordulhat a bevallási közreműködő ügyfélszolgálatához.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *