A fizetős úthálózat használata nincs regisztrációhoz kötve, de számos kényelmi funkció csak regisztrált ügyfeleknek érhető el.

A HU-GO rendszerbe történő regisztrációt az alábbi linkre kattintás után tudja elkezdeni: https://hu-go.hu/Customers/regisztracio

Iratkozzon fel díjmentes email értesítőnkre, hogy folyamatosan napra kész legyen az útdíjrendszer újdonságaival kapcsolatban:


Adatait bizalmasan kezeljük

 

A HU-GO regisztráció előnyei

  • Regisztrációval az útdíj fizetése egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb
  • Viszonylati jegyek megváltása esetén jelentősen leegyszerűsödik a vásárlási folyamat
  • Viszonylati jegy visszaváltásra csak regisztrált felhasználóknak van lehetősége
  • Csak regisztrált felhasználóknak van lehetőségük fedélzeti egységgel bevallani a megtett utat
  • Előre fizetés esetén a számlaegyenleg összevonható, így egy egyenleggel több gépjármű úthasználata fizethető
  • Egy üzembentartó több tehergépjárművet regisztrálhat és kezelhet egy felületen, ha regisztrálja azokat a rendszerbe
  • Többféle fizetési eszközzel egyenlítheti ki az úthasználat díját
  • A regisztrált felhasználóknak lehetőségük van viszonylati jegyüket elővételben megváltani a használatot megelőző 30 naptári napon belül

Hogyan regisztrálhat?

Regisztráció új fedélzeti eszköz vásárlása esetén
Ebben az esetben az interneten és ügyfélszolgálati irodákban és az értékesítési pontokon kihelyezett kioszkokon lehet regisztrálni. A szükséges adatok: személyes adatok, gépjármű adatok, céges adatok, elérhetőségek, valamint az új fedélzeti eszköz azonosítószáma. A tőlünk vásárolt fedélzeti egységek esetében a csomagban elhelyezett regisztrációs kártyán található meg a 12 jegyű kód.

Regisztráció viszonylati jegy vásárlása esetén
Ebben az esetben az interneten és az ügyfélszolgálati irodákban lehet regisztrálni. A szükséges adatok: személyes adatok, gépjármű adatok, céges adatok, elérhetőségek.

Regisztráció meglévő fedélzeti eszköz esetén
Ebben az esetben az interneten és az ügyfélszolgálati irodákban lehet regisztrálni. A szükséges adatok: személyes adatok, gépjármű adatok, céges adatok, elérhetőségek, továbbá szükség van még a flottakövető szolgáltatóval kötött szerződés számára, valamint a fedélzeti eszköz azonosító számára.