A regisztrált úthasználók az előrefizetéses használati mód esetén a regisztráció során létrehozott folyószámlájukat előre feltölthetik.

Regisztrált felhasználóként

A regisztrált úthasználók az előrefizetéses használati mód esetén a regisztráció során létrehozott folyószámlájukat előre feltölthetik. A megtett út díját ebből az egyenlegből automatikusan levonja a rendszer, amennyiben a bevallás fedélzeti eszközzel valósul meg, illetve viszonylati jegy tervezése esetén is az egyenleg csökken a jegy árával. Az egyenleg feltöltése az értékesítési pontokon történő fizetéssel (bankkártyával, üzemanyagkártyával, készpénzzel), illetve a HU-GO.HU weboldalon létrehozott fiókon keresztül bankkártyával lehetséges. Az egyenleg feltöltése történhet banki átutalással is.

Nem regisztrált felhasználóként

Ha nem regisztrál a HU-GO rendszerbe, kizárólag viszonylati jegy megváltására jogosult. Az úthasználat árát személyesen az értékesítési pontokon rendelkezésre álló fizetési eszközökkel (készpénz, bankkártyás fizetés, üzemanyagkártya stb.), valamint a HU-GO.HU weboldalon keresztül bankkártyával fizetheti ki.