242013szept

Hitelből is rendezhető az útdíj

Az útdíj kifizetésére hivatott segítséget nyújtani az az államilag támogatott hitel, mely abban segít a fuvarozással foglalkozó vállalkozásoknak, hogy a szabályoknak megfelelően előre be tudják fizetni az útdíj használatához szükséges összeget.

Tovább
12013szept

Fizetheti hitelből is az útdíjat

Sok fuvarozónak igencsak gondot okoz az útdíj kifizetése, mivel a használatarányos útdíjat előre kell fizetni, viszont a fuvardíjat számos esetben csak két-három hónappal később kapja meg. Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.-nél már regisztrált kis- és középvállalkozások legfeljebb 1 millió forintos hitelt igényelhetnek az általuk üzemeltetett, útdíjfizetésre kötelezett gépjárművekre járművenként.

Tovább
22013aug

Hamarosan elindul az útdíj hiteligények befogadása

Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. az elektronikus útdíjhoz kapcsolódó hitelprogramban pár napon belül megkezdi a hiteligénylések befogadását. Kezdetben folyószámla jelleggel folyósítják majd a hitelt, de hónapokon belül már plasztikkártyával is igénybe lehet venni az útdíj hitelt.

Tovább
52013júl

Hitelből is fizethetjük az e-útdíjat

2013. július 1-jén indult el az új elektronikus útdíjfizetési rendszer, amely jelentős többletköltséggel terheli meg a magyarországi fizetős útszakaszokat használó tehergépjármű-vezetőket. Nekik szeretne segíteni a kormány a kompenzációs csomagjának keretein belül kidolgozott Útdíj Hitelprogram bevezetésével.

Tovább
252013jún

A kis- és középvállalkozásokat támogatja a kormány Útdíj Hitelprogramja

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztő Zrt. közösen alakították ki az új Útdíj Hitelprogram konstrukcióját, melynek célja a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének megőrzése, illetve a vállalatok likviditásának biztosítása az új útdíjfizetési feltételek mellett.

Tovább
212013jún

Hamarosan: E-útdíj Hitelprogram

A hitelkeret 1 millió forint kamiononként, BUBOR + 1,5%-os kamattal. Kétszeres hosszabbításra lesz lehetőség. Krisán László, a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. vezérigazgatója pénteki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a július elején induló E-útdíj Hitelprogram kamiononként 1 millió forint keretet biztosít a fuvarozással foglalkozó kis- és középvállalkozásoknak az elektronikus útdíj megfizetésére.

Tovább