262013jún

E-útdíj bevallási közreműködés

Weboldalunk a hazánkban 2013. július 1-jével bevezetésre kerülő elektronikus útdíjjal kapcsolatosan nyújt teljes körű tájékoztatást, illetve naprakész információkat. Ezenkívül lehetőséget kínál arra, hogy az illetékes fuvarozók a weboldal rendszerén keresztül online megrendelhessék a díjfizetéshez szükséges fedélzeti berendezést, az i-Cell OBU S900-at.

Tovább
162013jún

Útdíjfizetés fedélzeti egység segítségével

Magyarország is belép az elektronikus útdíjrendszert használó országok sorába, így 2013. július elsejétől hazánkban is a megtett úttal lesz arányos díjszabás. A HU-GO névre keresztelt magyar rendszerhez háromféleképpen történhet meg az útdíj bevallása: a ritkábban utazók viszonylati jegyet vásárolva utazhatják le az adott távolságot. A gyakrabban fuvarozó vállalkozások ezen kívül választják egy bevallási közreműködő vagy…

Tovább
42013jún

Útdíj fizetése GPS szolgáltató révén

2013. július 1-jétől több más európai országhoz hasonlóan Magyarországon is bevezetik GPS-alapú, azaz a megtett úttal arányos elektronikus útdíjfizetési rendszert. A használatarányos fizetés lényege, hogy az adott útszakaszon közlekedő járművek tulajdonosának a fizetendő összeget a megtett kilométerek után, elektronikusan számlázzák. 

Tovább