282013jún

Az i-Cell Kft. az első auditált bevallási közreműködők között

Sikeresen auditálta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az első bevallási közreműködőket, melyek listáját nyilvánosságra hozták. A szerződött bevallási közreműködők auditálása folyamatos, így a további szolgáltatók neve is hamarosan megjelenik. Az auditálási folyamat 2013. június 27. 23 óra 59 percig tartott, majd 2013. július 1-jén indul újra. Fontos információ, hogy a felhasználók fedélzeti eszközeiket 2013 június…

Tovább
172013jún

Már kötik a szerződéseket a fedélzeti eszközt gyártó cégekkel

A júliustól hatályos e-útdíj rendszer értelmében a jövőben a 3,5 tonnánál nehezebb járműveket bizonyos útszakaszok használatáért fizetési kötelezettség terhel, amit rendezhetnek viszonylati jegy vásárlásával, amit közvetlenül az utazás előtt lehet megváltani viszonteladóknál, illetve erre a célra létrehozott pontokon, vagy fedélzeti eszköz segítségével, ami egy számlán lévő egyenlegből levonva rendezi az úthasználat költségeit.

Tovább
172013jún

Az útdíj-szolgáltatók javadalmazása

A 2013. július 1-jén bevezetésre kerülő útdíj-bevallási és útdíj-fizetési rendszernek számos szereplője lesz, olyan cégek és egyéb gazdasági társaságok, akik a törvény előírásai szerint hozzájárulnak a rendszer pontos és gördülékeny működéséhez.

Tovább