122013júl

Az ÉFOSZ kéri az e-útdíj felülvizsgálatát

A Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) nagyban támogatja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara korábbi kezdeményezéseit, amelyek a kedvezmények bővítésére vonatkoznak. Véleményük szerint az e-útdíj kiváltképpen nagy terhet tesz az élelmiszer-feldolgozó cégekre, ezáltal nagy a valószínűsége az áremelkedéseknek és a csődöknek.

Tovább
202013jún

25 nap haladék az útdíjban?

A fuvarozók öt problémás pontot látnak az e-útdíj rendszerében. A Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz. A nyílt levélben öt pontban foglalták össze, hogy miért szeretnének huszonöt napos próbaidőt kérni az e-útdíj fizetési rendszer beélesítése előtt.

Tovább
52013jún

Tájékoztató rendezvénysorozat az e-útdíjról

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az MKFE, a NiT Hungary és a FUVOSZ a hamarosan bevezetésre kerülő e-útdíjról tájékoztatja, informálja az érintett vállalkozásokat. A díjmentes rendezvényeink helyszínei és időpontjai: Meghívó a magyar e-útdíjról szóló tájékoztató előadásokra, melyeket az Állami Autópálya Kezelő Zrt. és az I-Cell Kft. (a rendszer kivitelezője) képviselőinek részvételével szerveznek az alábbiak szerint: 2013. június…

Tovább