A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a 2013. július 1-jén bevezetésre került rendszerrel kapcsolatos ügyintézésre, illetve értékesítési célokra 20 ügyfélszolgálati irodát, továbbá 3 saját értékesítési pontot hozott létre, utóbbiakat Hegyeshalom és Rajka közelében.

Ezen felül a cég kialakít egy értékesítői hálózatot, mely 1700 értékesítői ponttal az ország teljes területét lefedi, beleértve a határállomásokat is, továbbá lehetőség lesz viszonylati jegy vásárlására a közeljövőben induló HU-GO internetes ügyfélszolgálati portálon is.

Az értékesítési pontok listája (.xlsx, 35KB)
 

Az e-útdíj rendszerének bevezetésével együtt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. megkezdte az értékesítői hálózat kiépítését is.

Az ügyfélszolgálati irodák elérhetősége (.xls, 40KB)
 

A cég olyan, összesen mintegy 1700 értékesítőhelyet összefogó hálózatot épített ki, amely teljesen lefedi a díjköteles útszakaszokat.

Az értékesítési pontok térképe
 

Ennek része mintegy 300 árusítópont, ahol viszonylati jegyeket és egyes esetekben a flottakövető szolgáltatásokat kínáló cégek fedélzeti eszközeit is megvásárolhatjuk. Ezen kívül több mint ezer viszonteladói partnerrel is szerződik a vállalat, illetve a rendszerbe bevonják majd a határállomásokat is, ahol ellenőrzést is végeznek.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. természetesen ügyfélszolgálati irodákat is létesített, ahol többek között értékesítési tevékenységet is végeznek. A HU-GO rendszerrel kapcsolatos kérdéseket a vállalat összesen 20 ügyfélszolgálati irodájában várják. Ezen felül létrehoztak még három saját értékesítőpontot is, amelyek a hegyeshalmi és rajkai határátkelők közelében helyezkednek el.

Az ügyintézésre, illetve a rendszerrel kapcsolatos kérdések feltevésére lehetőség van a vállalat által üzemeltetett www.hu-go.hu weboldalon is.

Ahhoz, hogy fedélzeti egységgel használhassuk az e-útdíjrendszert, előzetesen regisztrálni kell a tehergépjárművet – ezt szintén online, a NÚSZ honlapján lehet megtenni. Amennyiben nem regisztráljuk a járművet, a díjköteles útszakaszokat viszonylati jeggyel vehetjük csak érvénybe, amelynél előre meg kell adnunk az útvonalat.