Egyenleg létrehozása

Felhasználói egyenlege csak regisztrált ügyfeleknek lehet, amely automatikusan létrejön a HU-GO regisztráció során.

Egyenleg feltöltése

A regisztrált ügyfelek egyenlegüket személyesen az ügyfélszolgálati irodákban és az értékesítési pontokon, valamint a HU-GO internetes ügyfélszolgálati portálon tölthetik fel. A tranzakciók sikerességéről azonnal visszajelzést kapnak.

Az egyenleg lekérdezése

Egyenlegét interneten és telefonon is lekérdezheti, de ügyfélszolgálati irodákban személyesen is lehetősége van erre. Annak érdekében, hogy egyenlegét időben feltölthesse, az útdíjszolgáltató információkat küld emailben a felhasználó felé az egyenleg aktuális állásáról. A felhasználó képes a számlájához rögzíteni egy általa megállapított összeget (limitet), melyet elérve a rendszer automatikus értesítést küld számára, valamint akkor is automatikus egyenlegértesítőt kap, amikor az egyenlege 0 forintra csökken.

Úthasználati tranzakciók lekérdezése

Az egyenleg lekérdezéshez hasonlóan, az úthasználati tranzakciók lekérdezésére is lehetősége nyílik internetes ügyfélszolgálatokon, vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodákban. A tranzakciók listáját lekérheti egy gépjárművét vagy a teljes flottáját érintően egyaránt. A lekérdezés eredményét az internetes felületen keresztül lementheti.