72014febr

A fedélzeti egységek mellé elérhető díjmentes szolgáltatások

Azon felül, hogy a fedélzeti egységek az útdíj fizetését megkönnyítik, egyszerűsítik az útvonalak használatát, könnyen elkerülhetővé teszik a büntetéseket, még számos olyan szolgáltatással is kiegészülnek, amelyek segítségével rendkívül hasznos információk birtokába juthatunk.

Az OBU fedélzeti egységeket olyan szolgáltatásokkal egészítették ki, melyek teljes támogatást nyújtanak az útdíjelszámolás terén, tökéletesen kompatibilisek azokkal a rendszerekkel, melyek segítségével az útdíj meghatározásra kerül. Az OBU rendszerben lehetőség van a tengelyszám beállításán túl annak módosítására is, így a fedélzeti egység tetszőlegesen alkalmazható a tehergépjármű-flottában történt változások esetén.

Az egyik legpraktikusabban felhasználható díjmentes szolgáltatás például az OBU S550 esetén a szakaszjegy-lekérdezés. A fedélzeti egység tulajdonosa bármikor lekérdezheti, hogy az adott jármű után mikor mennyi útdíjat kellett fizetni, ráadásul a megtett útszakaszok és díjak idősávos bontásban jelennek meg.

Az OBU fedélzeti egységek működése távolról is lekérdezhető, így minden esetben ellenőrizhetővé válik, hogy nem romlott-e el az eszköz. Rendkívül hasznosnak bizonyul ez a szolgáltatás, hiszen hibás fedélzeti egységgel nem érdemes közlekedni, ugyanis az büntetést vonhat maga után.

A felmerülő váratlan helyzetek orvosolására a leghasznosabb kiegészítő szolgáltatás pedig, mellyel az OBU egységeket ellátják, a fedélzeti egység pontos helymeghatározási lehetősége, és ezáltal a jármű térképen való megjelenítése, amely nagymértékben megkönnyíti a fuvarozók életét.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *