32013aug

OBU S550 fedélzeti egység az útdíjbevalláshoz

Az OBU S550 fedélzeti készülék legfőbb előnye a kis méret és az egyszerű üzembe helyezés. A fedélzeti egység fényjelzések segítségével tájékoztatja Önt a működési állapotokról és az útdíj-egyenlegéről.

Kifejezetten azoknak a felhasználóknak terveztük, akik szeretik az egyszerűséget és a megbízhatóságot. Amennyiben az S550 készülékhez hozzárendelt gépjármű tengelyszáma megváltozik, a tengelyszámot a HU-GO online felületén módosítani szükséges.

Az OBU S550 készüléket raktárról szállítjuk, így a díj beérkezésétől számított kb. 2 napon belül megkapja. Amint a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, emailben értesítjük és elküldjük Önnek a csomagszámot is.

A megrendeléshez kattintson ide!

Mielőtt megkezdi útját a magyar fizető útvonalon, regisztráljon a www.hu-go.hu internetes oldalon és töltse fel egyenlegét. Az OBU csomagban elhelyezett regisztrációs kártyán található 12 jegyű kód segítségével az internetes útmutató szerint regisztrálja az OBU készüléket, cégét és járművének adatait. Ez a regisztráció biztosítja, hogy az OBU által küldött útvonal adatok alapján kerül elszámolásra járművének úthasználata, így teljesíti útvonal bevallási kötelezettségét. A készülék a Magyarország területén igénybevett fizetős útvonalak önbevallását könnyíti meg. A készülék vételára 24 hónapra érvényes adatforgalmi díjat is tartalmaz.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *