162016aug

Kössön utasbiztosítást jelentős kedvezménnyel!

A rendőrség minden nyáron figyelmezteti a lakosságot, hogy a legmelegebb évszak egyben a legveszélyesebb is.

Az iskolaszünet és a turisták miatt a városokban és a nagyobb forgalmú helyeken a tömeg különösen megnő, ezzel pedig – sajnos – szükségszerűen együtt jár a balesetek számának növekedése is. De sajnos az autóvezetők is nyári szabadságukat töltik a legmelegebb hónapokban, vagyis kevésbé figyelnek, sajnos többen ülnek ittasan a kormány mögé, ráadásul a sokszor tikkasztó meleg is rossz hatással van a sofőrök reflexeire.

A nyári hónapok közül július és augusztus a leginkább balesetveszélyes: az éves balesetek csaknem harmada ebben a két hónapban történik. Kiemelkedően sok ilyenkor a biciklisek sérülésével járó eset: többen vannak az utakon, még nehezebb vigyázni rájuk, ráadásul az autósok ingerültsége sem a balesetek elkerülését szolgálja…

Fontos az utasbiztosítás! Most 5% kedvezménnyel

A nyaralások előtt mindenre szoktunk gondolni, csak a biztosításra nem. Bár a reklámoknak köszönhetően egyre többen kötnek utasbiztosítást külföldi vagy belföldi nyaralásuk előtt, nem lehet eléggé hangsúlyozni a biztosítások fontosságát.

A rendszerváltás előtt alig kötöttek utasbiztosítást a magyarok, és még utána is sokáig tartotta magát a filléreskedő vagy éppen a másikban hibát kereső attitűd. Eszerint “nem adok ki még 10000 forintot, így is sokba van a nyaralás”, illetve “a biztosító úgy sem fog fizetni, minek tömjem őket a pénzemmel”. Szerencsére ez a két hozzáállás már a múlté. Aki nyaralni megy, nem sajnálja a 10-15 ezer forint közötti balesetbiztosítást, mivel ez a nyaralás összköltségének csak kis része. Egy tank benzin vagy gázolaj kerül ennyibe, miközben azt gondolkodás és sajnálkozás nélkül elégetjük a motorban, a biztosítás viszont elképesztő költségektől kímélhet meg minket – elsősorban külföldi utazások és kinti balesetek esetén.

Az Ön kuponkódja az 5% kedvezményhez: EL7N-R2D2

Kattintson ide az utasbiztosítás azonnali megkötéséhez!

Ne kockáztasson, kössön utasbiztosítást, lehetőleg minél szélesebb körűt. Lehet, hogy csak a nyaralók 1 ezrelékét éri baleset a nyaraláson, de ez azt az egy ezreléket aligha vigasztalja.

10% kedvezmény is elérhető!

10%-os utasbiztosítási kupon, amelyet korlátlan alkalommal használhat fel 2016 során. Díjmentes balesetbiztosítás az AIG jóvoltából autópálya matrica vásárlásához. Az autópálya matrica megvásárlása mellett nálunk 2016-ban is olcsóbban kötheti meg utasbiztosításait! Megajándékozzuk egy utasbiztosítási kuponnal, amellyel 2016-os utasbiztosításainak árából 10% kedvezményt kap! Nincs más teendője, mint az utasbiztosítást online megkötnie partnerünk weboldalán, ahol az ismert biztosítók több mint száz szolgáltatása közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

Tovább az e-autópályamatrica.hu oldalra!

Nyári e-matrica kisokos

Itt a nyár, amikor sokan indulnak útnak, olyanok is, akik év közben egyébként nem közlekednek díjköteles utakon. Az autópályák forgalma a nyaralóknak és a tranzitforgalomnak köszönhetően ilyenkor jelentősen megnő, ezért ebben az időszakban érdemes felidézni, mire kell odafigyelni az autópálya matrica vásárlása során, hiszen egy kis odafigyeléssel könnyen meg lehet úszni a büntetést. A legfontosabb tudnivalókat két mondatban össze lehet foglalni: Az e-matricát mindig a díjköteles szakaszra történő felhajtás előtt (praktikusan az utazás előtt) kell megváltani. Még a kifizetés előtt célszerű ellenőrizni a rendszám, felségjelzés, kategória besorolás és az érvényességi idő helyességét.

Tovább a teljes Nyári e-matrica kisokos megtekintéséhez!

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *