12016júl

Leállások az értékesítésben (e-matrica, viszonylati jegy)

Az e-matrica és a HU-GO értékesítési rendszer fejlesztése miatti tervezett leállások lesznek a hétvégén.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. az e-matrica és a HU-GO e-útdíj értékesítési rendszerének fejlesztése miatt 2016. július 1. 18:30 óra és 2016. július 4. 08:30 óra között kisebb-nagyobb lassulásokra, időszaki leállásokra kell számítani. A tervezhető utazások esetében ezért javasoljuk, hogy a várakozás és a hibákból fakadó büntetések elkerülése érdekében úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg.

Az e-matrica használat arányos és a HU-GO megtett úttal arányos díjfizetési rendszer fejlesztése miatt

2016. július 1. 18:30 és július 4. 08:30 között az értékesítésben szakaszosan lassulásokra, rövidebb idejű leállásokra kell számítani. Tehát amennyiben hétvégére utazást tervez, péntek este 6-ig célszerű megváltania az úthasználati jogosultságot.

Autópálya matrica online vásárlása

A lassulások és a rövidebb idejű leállások a fejlesztések ütemezett élesítése miatt csak helyi szinten lesznek tapasztalhatóak. Ezért amennyiben egy viszonteladói ponton nem lehet úthasználati jogosultságot vásárolni, javasoljuk, hogy az utazók és fuvarozók keressenek fel egy másik értékesítési pontot.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A fedélzeti eszközt (OBU) használó HU-GO ügyfeleket a karbantartás nem érinti, de gondoskodniuk kell róla, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel. Kérjük, a fentiek figyelembevételével tervezze meg utazásait vagy fuvarfeladatait!

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *