62015jún

HU-GO üzemszünet 2015. június 6-7.

HU-GO üzemszünet 2015. június 6-án 23:00 órától június 7. 04:00 óráig

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a HU-GO rendszert érintő üzemszünetet rendel el 2015. június 6-án 23:00 órától június 7. 04:00 óráig tartó időszakra.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a teljes HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszert érintő üzemszünetet rendel el 2015. június 6-án 23:00 órától június 7. 04:00 óráig (szombat éjjeltől vasárnap hajnalig) tartó időszakra, tervezett karbantartás miatt.

Tájékoztatjuk, hogy a fent meghatározott időszakban nincs lehetősége viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni, ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát lehetőség szerint elővételben vásárolja meg a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladói partnereinknél. A díjköteles járműveknek a karbantartási időszakra vonatkozóan is rendelkezniük kell érvényes úthasználati jogosultsággal. A jogosultság időben történő megszerzése a díjfizetésre kötelezettek felelőssége.

Amennyiben az útdíjbevallási kötelezettségét bevallási közreműködő útján, fedélzeti eszközzel teljesíti és megfelelő egyenleggel rendelkezik, úgy nincs további teendője, mivel ez esetben az útdíj bevallás megtörténik, így az egyenlegből az üzemszünet ideje alatt igény bevett úthasználat díja (utólag, a karbantartást követően) levonásra kerül.

Kérjük, a fentiek figyelembevételével tervezze fuvar útjait!

Forrás: NÚSZ

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *