192016okt

Megszűnt a GSM Protect Kft. szerződése a NÚSZ-szal

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. 2016. október 18-án felmondta a GSM Protect Kft.-vel 2013. június 13. napján, Adatszolgáltatás tárgyában kötött egyedi szerződést.

A NÚSZ a megállapodást az annak feltételeit meghatározó „Általános Szerződési Feltételek a Bevallási Közreműködők adatszolgáltatására vonatkozó egyedi szerződéshez” elnevezésű dokumentum (ÁSZF) 15. 3. pontjában meghatározottak szerint, rendes felmondással, 30 napos hatállyal mondta fel.

Az ÁSZF szerint a GSM Protect Kft. a szerződés felmondásától számítva 30 napon át köteles az ügyfelei részére biztosítani az útdíjbevalláshoz kapcsolódó adatszolgáltatást.

Az érintett fuvarozó vállalkozások a NÚSZ és a GSM Protect Kft. közötti egyedi szerződés 2016. november 17-i megszűnésétől kezdve viszonylati jegy vásárlásával, vagy a NÚSZ egy másik bevallási közreműködő partnerén keresztül tudnak úthasználatot bevallani.

Biztonság – válasszon fedélzeti egységet kínálatunkból!

Tovább a fedélzeti egységek megtekintéshez >>

Az általunk ajánlott bevallási közreműködők, az i-Cell Kft. és a Secret Control GPS Kft. elkötelezettek ügyfeleik teljes körű kiszolgálásában.

Ön az eszközök megvásárlásával, bármelyiket is választja, nem csupán egy készüléket vásárol, hanem díjmentes technikai támogatást is kap a folyamatos útdíjfizetés zökkenőmentes megvalósításához: bármilyen technikai jellegű probléma esetén bátran fordulhat a bevallási közreműködő ügyfélszolgálatához.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *