162014ápr

HU-GO Mobil: útdíjfizetés mobiltelefonnal (letöltés)

Április 16-án bemutatták a HU-GO Mobil alkalmazást, így a tehergépjárművek vezetői, üzemeltetői sorban állás nélkül, közvetlenül mobiltelefonjukkal válthatnak viszonylati jegyet. Az alkalmazás használatához regisztrációra sincs szükség.

A HU-GO Mobil egyelőre Android és iOS platformon érhető el ingyenesen, a Windows Phone verzió a közeljövőben várható.

hugomobilAz alkalmazás ingyenes letöltését és telepítését követően a szükséges adatok megadásával egyszerűen megválthatja viszonylati jegyét sorban állás nélkül, ezzel időt, energiát takarít meg. Kényelmi funkcióként a HU-GO Mobil alkalmazásban elmenthetők a korábbi, útdíjfizetésben részt vett gépjárművek adatai, a gyakran használt útvonalak kiindulási és célállomásai, vagyis a viszonylati jegy vásárlás folyamata tovább egyszerűsíthető, különösen azok számára, akik rendszeresen vesznek igénybe útvonalakat hasonló végpontok között.

Viszonylati jegyét bankkártyával fizetheti ki. A kártya adatai az első vásárlást követően titkosítva eltárolhatóak az OTP Bank online rendszerében, ami által még tovább csökken a vásárláshoz szükséges idő.

A maximális biztonság érdekében a regisztrált bankkártyákkal történő fizetéshez egy Ön által beállított mobilfizetési kód is tartozik. A regisztrált bankkártyaadatok a későbbiekben nem módosíthatók a készüléken belül. Amennyiben módosul a bankkártya száma, az alkalmazásban törölhető a regisztrált kártyák listájáról, majd az új kártya pár perc alatt ismételten regisztrálható. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy minden bankkártya regisztrációjakor egyedi felhasználói név megadása kötelező, amely nem kell, hogy azonos legyen a HU-GO regisztrációs felhasználói nevével. A felhasználói név megjegyzése nem szükséges, mivel a vásárlási folyamatok során elegendő megadni a mobilfizetési kódot, amelynek javasolt minimális karakterszáma 4 számjegy.

A jegyvásárlás sikerességéről az ügyfél valós idejű értesítést kap.

Letöltés


1397561446googleplayicon
1397561316appstoreicon

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *