312017jan

Díjmentes balesetbiztosítás és 10%-os utasbiztosítási kupon e-matricája mellé

Váltsa meg 2017-re az úthasználati jogosultságot online pár perc alatt az e-autopalyamatrica.hu oldalon. Az alábbiakban összefoglaltuk, milyen előnyökkel jár, milyen további ingyenes vagy kedvezményes lehetőségeket vehet igénybe nálunk. Éves országos és éves megyei matricák mellett kaphatóak a megszokott heti (10 napos) és havi matricák is minden járműkategóriára. A pótdíjak jelentős összeget tehetnek ki, ezért mindig gondoskodjon úthasználati jogosultságról a díjköteles utak használata előtt! További tájékoztatást – fizetős útszakaszok, általános tájékoztató az e-matrica rendszerről – szintén talál portálunkon.

Fejléc - ematrica

Ide vagy a fenti képre kattintva tovább az online matricavásárláshoz!

Ingyenes balesetbiztosítás

Matricavásárlás esetén Önt az AIG Biztosító fogja biztosítani, mely jelenleg a világon piacvezető. Miért jó ez Önnek? Mert a családunk és a magunk biztonsága a legfontosabb. Ha bekövetkezik egy baleset, szeretnénk tudni, hogy mindenről gondoskodtunk. Az AIG Biztosító jóvoltából most egyszerűen és ingyenesen gondoskodhat családjáról és önmagáról.

Logók - AIG, bizthu

Utasbiztosítás kupon: -10%

A autópálya matrica megvásárlása mellett nálunk 2016-ban is olcsóbban kötheti meg utasbiztosításait! Megajándékozzuk egy utasbiztosítási kuponnal, amellyel 2016-os utasbiztosításainak árából 10% kedvezményt kap! Nincs más teendője, mint az utasbiztosítást online megkötnie partnerünk weboldalán, ahol az ismert biztosítók több mint száz szolgáltatása közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

A választható matricák típusai, illetve a gépjárművek járműkategóriába való sorolása 2015. január 1-jével megváltozott. A 10 napos, a havi és az országos éves matrica továbbra is beszerezhető, illetve új típusként bevezették az éves megyei matricát. Ez azok számára ideális, akik az év során többször utaznak, és rendszerint ugyanazokat a fizetős útszakaszokat veszik igénybe.

Amennyiben a gépjármű a helyszíni vagy a rendszám alapján végzett elektronikus ellenőrzéskor nem rendelkezik érvényes jogosultsággal, a gépjárművezető köteles pótdíjat fizetni az ellenőrzés alá vont gépjármű díjkategóriájának megfelelően.

1. Minden matrica mellé ingyenes balesetbiztosítást kap.
2. Vásárlásai a weboldalon létrehozott felhasználói fiókjában visszakereshetőek.
3. Utasbiztosítási kupon korlátlan számú felhasználási lehetőséggel.
4. Gyors és egyszerű vásárlás, biztonságos fizetés.

Kérjük, minden esetben a fizetős szakaszra való felhajtás előtt gondoskodjék az úthasználati jogosultságról!

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *