292014jan

A Secret Control GPS bemutatása

A magyar tulajdonú Secret Control GPS Kft.-t 1997-ben alapította a fiatal mérnök testvérpár, Varga Zoltán és Varga László.  A cég a kezdet kezdetén még intelligens vagyonvédelmi berendezésekkel foglalkozott, azonban  az utóbbi tizennégy évben arculatukat flottakövetési technológiákkal bővítették. 

Ennek a folyamatnak lett az elmúlt időszakban szerves része az OBU fedélzeti egységek gyártása, és a vállalat ezen tevékenységét is a megbízhatóság és a kiváló minőség elsődlegességébe vetett hit jellemzi.

A kezdetben még mindössze néhány embert foglalkoztató vállalkozás az évek során olyan kft.-vé forrta ki magát, mely száz alkalmazottal büszkélkedhet, valamint a környező országokban is leányvállalatokat működtet. Az eltelt évek alatt kiépített 24 órás, minőségi diszpécserszolgálatot a fedélzeti egységek működésének kiaknázásánál is felhasználta, így a cég számtalan módon kínál lehetőséget az OBU termékeket alkalmazó vállalkozások számára.

A cég ma Magyarországon egyértelműen piacvezető helyet foglal el a vagyonvédelem és a járműkövetés tekintetében. Időről időre olyan fejlesztéseket foganatosítottak sokéves tapasztalatukból kiindulva, melyeknek révén szolgáltatásaik teljes mértékben garantálják az aktuális jogszabályoknak, a hatóságok, ellenőrző szervek kívánalmainak való megfelelést.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *