Amikor balesetet szenvedünk, hogy a biztosítónál sikerrel járjuk kártérítésünk igényével, mindenképpen jogászhoz fordulunk. Nem mindegy azonban, hogy milyen jogászhoz.

Tapasztalatok mutatják, hogy egy baleseti szakirányban tapasztalt szakjogásszal sokkalta biztosított a helyzetünk, mint az általános jogterülettel foglalkozó ügyvédünkkel. Ebben van segítségünkre a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.

A kártérítési perek sok esetben ugyanolyan elv alapján működnek, mint a jog többi területe – aki jobb ügyvéddel rendelkezik, jobban jár, vagy nyerhet. Minden jogi területnek megvan a maga sajátossága és rutinja, így sokkalta gördülékenyebb lehet az eljárás egy olyan ügyvéddel, aki nap mint nap ezzel a szakterülettel foglalkozik, ezáltal tapasztalata is jelentősen nagyobb e téren. A Független Magyar Kártérítő és Érdekvédelmi Kft. szakjogászai több évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek, ez pedig azért kulcsfontosságú, mert bár egy per előtt semmi sem garantált, az esélyei mégis annak a félnek kedvezőbbek, aki a tárgyalóteremben nagyobb szakértelmet tud felsorakoztatni, amelyet a széleskörű tapasztalat garantál.

Díjmentes konzultációért a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. munkatársaival kattintson ide!

Az iroda szakterületei közé tartoznak a közlekedési balesetek, munkahelyi balesetek, fuvarozási károk és a biztosítási károk. Azonban e négy nagy csoporton belül is vannak kisebb területek, így a Független Magyar Kártérítő és Érdekvédelmi Kft. minden ügyhöz olyan szakjogászt biztosít, aki az adott szakterületben a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik.

A kártérítési perek kétfelé bonthatóak – a vagyoni kártérítés esetében a vagyontárgyban keletkezett kár kerül kártérítésre, tehát például az autóban, házban keletkezett kár; míg a nem vagyoni kártérítés esetében a nem vagyoni alapú károk után jár kártérítés, mint például egy munkahelyi balesetben az alkalmazott elveszíti egy végtagját vagy emberi jogaiban korlátozzák.

Anyagi elszámolásuk háromféle módozatot alkalmaz: egyfelől sikerdíj alapú, tehát a megnyert per esetében a megítélt összegből vonják le saját díjukat; a második mód az óradíj alapú elszámolás, tehát az üggyel töltött órák száma a mérvadó; a harmadik módja a hosszú távú megbízás esetében ugyancsak óradíjas elszámolás.

Miben segíthet Önnek a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.?

A tízmillió jogászok országában számos felperes, vagyis károsult úgy indít magánszemély vagy vállalat ellen pert, hogy önmaga szakjogásza kíván lenni a tárgyalóteremben, amivel szinte biztosan a per elvesztését vonja maga után, hiszen munka és csalás mellett senki nem képezheti ki magát önerőből szakjogásszá, különösen úgy, hogy ez az egyik legösszetettebb és legbonyolultabb jogi szakterület, az alperes pedig nyilvánvalóan mindent megtesz igazának bizonyítása érdekében, biztosan szakjogász áll majd az oldalán. Ezért minden olyan esetben, ha felmerül annak a gyanúja, hogy Ön sérelmezett közlekedési balesetben, munkahelyi balesetben, fuvarozási kárban vagy biztosítási kárban, mindenképpen szükségszerű felkeresni a Független Magyar Kártérítő és Érdekvédelmi Kft.-t, ugyanis a tapasztalat azt mutatja, hogy sokan csak mások javaslatára teszik meg ezt, de ezután a megnyert pereknek köszönhetően többmilliós kártérítésben részesültek. Ha Önt is sérelem érte, nem kell, hogy lemondjon kártérítéséről.