HU-GO kompatibilis i-Cell OBU fedélzeti egység vásárlása
 

Az i-Cell OBU készülékek mögött álló technológiát és a szakmai hátteret a műholdas alapú flottakövetés területén nagy és sikeres múlttal rendelkező, a hazai e-útdíj rendszer kiépítését végző i-Cell Kft. biztosítja. A vállalkozás elsődleges tevékenysége a flottamenedzsment rendszer kiépítése és korszerűsítése.

iCell Kft.Kiemelt szerepet kapnak az innovációs tevékenységek közül a mobil adatátviteli alapú szolgáltatások (pl. a TETRA, az UMTS, a GMLC) fejlesztése és széleskörű felhasználása. A cég szemléletmódja és a használt technológiák tökéletesen igazodnak az ügyfelek szükségleteihez és megfelelnek a mai piac elvárásainak. Saját fejlesztésű rendszerük lehetővé teszi a vállalat informatikai környezetébe olvasztott napi operatív feladatok ellátását, valamint olyan alkalmazások használatát, melyek az elszámolást és stratégiai döntések meghozatalát segítik. A folyamatosan bővülő felhasználási területeknek köszönhetően nem csak a klasszikus fuvarfeladatokat ellátó flottákat tudja kiszolgálni, hanem szerviz- és képviselői flottákat is, illetve a felszerelt gépjárművek között szerepelnek a közösségi közlekedés autóbuszai, valamint munkagépek.

Az i-Cell Kft. által kiépített flottakövető rendszerrel egy megbízható, könnyen kezelhető és átlátható szolgáltatást tudunk nyújtani mindazoknak, akik a 2013. július 1-jével bevezetésre kerülő kötelező útdíj megfizetésére kötelezettekké válnak. A cég által használt legmodernebb kommunikációs és informatikai technológiák, mint az Internet, GPS-es helymeghatározás és mobil távközlés teszik lehetővé az adott gépjármű úthasználatának pontos meghatározását, aminek arányától függően fog alakulni az útdíj mértéke.

Az innovációra rendkívüli hangsúlyt fektető vállalkozás fejlesztéseinek köszönhetően termékeiket egyre szélesebb körben használják sikerrel. A vállalkozás nevéhez fűződik továbbá a mobil parkolási rendszer kiépítése, ami nem csak Magyarországon, hanem egész Európában elsőként került bevezetésre. A projekt sikerességét tükrözi, hogy Budapest összes parkoló-területén túl további 15 városban használják.

A cég nemzetközi elismertségét mutatja, hogy innovatív megoldásaival negyedik helyezést ért el a Deloitte & Touche közép-európai Fast 50 felmérésén.