42016máj

Fedélzeti egység (OBU) a könnyű útdíjfizetésért

Köztudott, hogy a magyarországi útdíjszedési rendszer 2013 nyarán teljes mértékben átalakult a 3,5 tonna össztömeget meghaladó járművek számára, ami a legsúlyosabban a hazai fuvarozó vállalatokat érintette. A szennyező, illetve használó fizet elve az európai tendenciáknak megfelelően vált a magyar utakon is követendővé.

A teherautósok részére az útdíj megfizetésére két módon van lehetőség: előre megváltott viszonylati jeggyel vagy fedélzeti egység segítségével.

Vásárláshoz kattintson ide!
 

Míg előbbi módszer körülményes és sokszor időigényes, nehezen megoldható, addig az utóbbi komoly anyagi terhet jelenthet a fuvarozók, fuvarozó vállalatok számára. A WEBBASE OBU EASY, valamint az i-Cell OBU S550 egyszeri kiadással, havidíj nélkül megvásárolható, ráadásul azon fedélzeti egységek közé tartoznak, melyek szivargyújtós kivitelük miatt nem igényelnek különösebb üzembe helyezést.

Ezek a fedélzeti egységek szivargyújtós kivitelben kaphatóak, többnyelvű telefonos ügyfélszolgálat érhető el rajtuk keresztül, akár flottakövetési szolgáltatásokra is alkalmasak lehetnek, használatuk hihetetlenül egyszerű, a HU-GO portálon való regisztrációt követően egyszerű csatlakoztatással használatba vehetőek.

Ezek az OBU eszközök igen kisméretűek, azonban lehetőség van rajtuk a tengelyszám beállítására, illetve az útdíj-egyenleg állapotának követésére, melyről egyénileg programozható fény- és hangjelzésekkel tájékoztatnak. Ráadásul ideális választás fuvarozóflottáknak, hiszen nagyszámú megrendelés esetén igen kedvezményes áron megvásárolhatóak.

Ha összeadja, mennyi időt tölt Ön vagy munkatársa a tervezett útvonalakhoz tartozó viszonylati jegyek online megváltásával, vagy mennyit áll sorban a sofőr az értékesítési pontokon elhelyezett kioszkoknál, féléves vagy éves viszonylatban egészen magas óraszám jön ki. Engedje, hogy Ön vagy munkatársai az értékes munkaidőt adminisztrációs teendők helyett valódi munkájukra koncentrálva tölthessék. A viszonylati jegyek megváltására arányosan kifizetett munkabér már középtávon is jóval meghaladja egy kedvező árú OBU beszerzésének költségét.

Szóljon hozzá!

Az email cím nem fog megjelenni. A csillagozott mezőket kötelező kitölteni *