Útdíjfizetés fedélzeti egységgel vagy viszonylati jeggyel?

Kérjük, fontolja meg alábbi érveinket:

1Az első fontos tényező az idő. Ha összeadja, mennyi időt tölt Ön vagy munkatársa a tervezett útvonalakhoz tartozó viszonylati jegyek online megváltásával, vagy mennyit áll sorban a sofőr az értékesítési pontokon elhelyezett kioszkoknál, féléves vagy éves viszonylatban egészen magas óraszám jön ki. Engedje, hogy Ön vagy munkatársai az értékes munkaidőt adminisztrációs teendők helyett valódi munkájukra koncentrálva tölthessék. A viszonylati jegyek megváltására arányosan kifizetett munkabér már középtávon is jóval meghaladja egy kedvező árú OBU beszerzésének költségét.


2Második érvünk a téves útvonalra megváltott vagy fel nem használt viszonylati jegyek visszaváltásával járó bonyodalmak elkerülése. A visszaváltásra csak az érvényességi idő kezdete előtti nap 24. órájáig van lehetőség, a fel nem használt jegy kárba vész. Fedélzeti egység használatával nem kell előre megterveznie útvonalát. A kínálatunkban elérhető fedélzeti egységek ára rendkívül kedvező: évente néhány elhalasztott fuvar, menet közben megváltozott útvonal és sokkal többet veszíthet, mint egy fedélzeti eszköz ára, hiszen ezekben az esetekben új viszonylati jegyet kell váltania a megváltozott útvonalra.


3A harmadik megfontolandó érvünk a bírságok elkerülése. 2013. szeptember 1-jétől a bírságok mértéke 80 és 110 ezer forint közötti, tengelyszámtól függően. Jól látszik, hogy ha akár figyelmetlenségből, tévedésből vagy bármilyen más okból érvényes úthasználati jogosultság nélkül közlekedik járműve a díjköteles úthálózaton, akkor az egyszeri bírság olyan magasra rúg, hogy abból akár két fedélzeti egységet is vásárolhat. A hatóságok sajnos csak a legritkább esetben gyakorolnak méltányosságot. Kerülje el a kockázatot, vásároljon fedélzeti eszközt!


4Negyedik érvünk a biztonság. Az általunk ajánlott bevallási közreműködő, az i-Cell Kft. a hazai flottakövetés csúcsát képviseli, elkötelezett ügyfeleik teljes körű kiszolgálásában, ezáltal Ön az eszköz megvásárlásával nem csupán egy készüléket vásárol, hanem díjmentes technikai támogatást is kap a folyamatos útdíjfizetés zökkenőmentes megvalósításához: bármilyen technikai jellegű probléma esetén bátran fordulhat a bevallási közreműködő ügyfélszolgálatához.


Egyszerűsítse útdíjbevallását! Amennyiben sikerült meggyőznünk a fedélzeti egység használatának előnyeiről, kattintson az alábbi linkre és tekintse meg kedvezményes ajánlatainkat!

ONLINE VÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!